sunnuntaina, lokakuuta 31

Hiusjuttua - Hair stuff

»»» English translation below
Tulin käväisseeksi jälleen hiusvelhoni Merin käsittelyssä Turussa. Aika kiva tuli, vai mitä!


Ensimmäinen polkkatukka muuten mulla ikinä. Halusin tuollaisen valmiiksi vähän "uloskasvaneen" näköisen ja siksi tuo niska jätettiin noin pitkäksi. Nyt kun tukka kasvaa (ja mullahan se todella kasvaa) vältytään siltä törröttävältä niskahapsuvaiheelta.

Pistetään tähän nyt samaan syssyyn näitä mun lempituotteita hiusten värkkäämiseen (sen ghd-raudan lisäksi siis):


Musta suihkepullo on TRESemme-lämpösuojaa marketista. Se on halpa, Puoliso kehuu joka ikinen kerta mun hiusten tuoksua tuon käyttämisen jäljiltä ja se tuntuu muutenkin hoitavan hommansa tosi kiitettävästi. Paul Mitchellin hiuslakka on niin ikään erittäin hyvän tuoksuista ja samanlaisesta pidosta voi useimmiten vaan haaveilla, edessä Biosilkin silkkitippoja jotka on silikonittomia (edit: eivät siis olekaan, mua on huijattu! Näissä on vaan ehkä mahdollisesti vähemmän silikonia kuin muissa.), mutta kiillottaa hiuksen kuin kemiallisemmat sukulaisensa, hoitaa ja pitää sähköisyyttä loitolla. Lopun voi vielä hieraista sitten käsiin. Kahta jälkimmäistä toin tullessani tuolta reissusta lisää kun sattuvat olemaan siellä melko kohtuullisissa hinnoissa. (Kuvan pullot saattavat muuten olla edelliseltä reissultani samaan kohteeseen vuonna 2008, eli sellainen suurkuluttaja olen... Kertonee jotain myös esim. noiden silkkitippojen riittoisuudesta.)

Välissä on vielä tuollainen high tec -harja joka on Denman-merkkinen ja älyttömän kätevä ja toimiva föönausharja. Sillä saa luonnonkiharastakin tukasta föönattua ihan suoran ja sileän, mutta koska se on ammattilaiskäyttöön tehty, se on tosi hellävarainen hiuksille. Makuasia silottaako sitten vielä raudalla lisää.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
»»» My first bob ever and I Love it! Also some of my favourite products, the cheap heat defence spray which smells nice, Paul Mitchell's hairspray with the same quality and Biosilk silicone free drops to add shine. The brush is from Denman. It's really practical and also gentle for the hair. I also rely on my ghd iron, that's amazing!

8 kommenttia:

 1. Paljonko maksoi kampaajalla käynti? Itsellä tekis mieli leikata tuommoinen polkka kans mutta tuntuu että haaveksi se jää kun nyt on pari vuotta yrittänyt vaan kasvattaa hiuksia niin ei viittis leikata..

  VastaaPoista
 2. Väri, raidat ja leikkaus oli ilmeisesti satasen nurkilla (meillä kynittiin samalla Puolison pää ja hän kuittasi meidät ulos, mä olen nähnyt vaan loppusumman).

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen 'uusi tukka'!
  Täällä voin vain haaveilla kaikista noista hiustuotteista joita käytät.Joka paikassa on vaan L'oreal ym. myytävänä:(

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nuheila!
  Sun pitää ens kerralla Suomessa käydessä varmaan hommailla noita tukkajuttuja. Erityisen lämpimästi suosittelen kaikille tota silkkitippaa. Sitä on siis kyllä Suomessakin myynnissä (ja nettikaupoissa, joskin sinne teillehän niitä ei saanut tilattua).

  VastaaPoista
 5. Herrantähden miten sulle sopiva malli!!! :)) Pitäisköhän munkin antaa tän jouhen antaa kasvaa niin että saisin samanlaisen?? ;D Tosi tyylikäs lil'sys <3

  VastaaPoista
 6. Annahan palaa Sys niinsullon keväällä tämmönen.
  Musta tää on aika aikuisen näkönen ;P

  VastaaPoista
 7. Anteeksi että sekaannun keskusteluun, mutta Biosilkin silkkitipat on silikoni + silkkitippoja. Incissä kaksi pääainesosaa ovat silikoni ja silikoni, sitten tulee alkoholi. Että aika kemiallisia ovat, mutta eihän se haittaa, jos kuitenkin auttavat ja tuntuvat hyviltä hiuksissa. Itsekin niitä kerran katselin, mutta jätin ostamatta, koska silikoni ei oikein sovi mun hiuksille.

  VastaaPoista
 8. Kaikin mokomin saat sekaantua nyt ja tulevaisuudessa!
  Tuota en tiennytkään Biosilkin tipoista, ne on alunperin myyty mulle silikonittomina enkä mä ole vaivautunut asiaa itse tarkistamaan. No, siihen kampaamoon en ois enää palannut muutenkaan...
  Mulla on ollut joskus Matrixinkin jotain kiillottajaa ja on tuo kuitenkin ihan eri tuntuista tukassa ja käsissä. Shampoissa ja hoitiksissa mä välttelenkin silikonia ihan vallan (tai ainakin luulen vältteleväni...)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...