keskiviikkona, tammikuuta 6

Boyfriend? -No, but a hubby.

Mä en kaiketi voi kutsua näitä boyfriendjeanseiksi koska me nyt satutaan olemaan naimisissa. Oisko ne sitten hubbyjeans?
Käytiin tänään seinällä, huiputin yhden 11-metrisen heti alkuun ja sain pari erittäinkin onnistunutta nousua siellä 16 metrin hallissakin, onnellisuuskerroin siis noin 10+ :D
Omia kenkiä tarvis lähtee ostamaan. Ja jos joku on kuvitellut, että korkkarit on joskus vähän epämukavat jalassa, niin kerrottakoon, että kiipeilykengät on aina. (Aloitettiin siis puolison kanssa loppuvuodesta tämä uusi ja ensimmäinen yhteinen harrastus ja katsoimme parhaaksi vaihtoehdoksi tämän seinäkiipeilyn kun joka tapauksessa lopputulos on että menemme pitkin seiniä.)
Muita kiipeilijöitä täällä?
I can't call them boyfriendjeans 'cos we're married. Are they hubbyjeans instead?
We went wall climbing today and I succeeded to conquer one 11 meter wall on my first attempt and also had a couple of really good attempts on 16 metres. Happiness factor at the moment is 10+ :D
I need to buy myself climbing shoes now and for the record, if you thought heels can be painful sometimes, I've gotta tell you climbing shoes are indefinately.
Any other climbers here? 


Jeans some outlet in GB, shirt Olymp, hat HM, coat Kappahl, boots Bronx

8 kommenttia:

 1. Kivat hubbyjeansit ja ihanat valkoisen paidan kanssa!!!

  Nuheila

  VastaaPoista
 2. Kiitos muru. Noista kai oikeaoppisesti tarvis kääriä lahkeita mutta kun ei ole mitä kääriä -ollaan niin saman pituisia -heh. On muuten kiipeilyssä ihan kiva tämä samankokoisuus, ei sitten tarvi varmistaessa mitään painosäkkejä. Tänään katselin, ettei se kovin hauskaa ole niitä retuuttaa pitkin hallia.

  VastaaPoista
 3. Valkoiset kauluspaidat ovat aina loistava valinta, tykkään :)

  Seinäkiipeily kuulostaa kivalta, ja on aivan varmasti loistava yhteinen harrastus :)

  VastaaPoista
 4. Turhan pitkä matka vaan on täältä hevonkuusesta sinne Mosahallille. Kuultiin kyllä juuri, että Ruoholahteen ois tulossa seinä ja se ois kyllä kiva.

  VastaaPoista
 5. Valkoinen paita ja farkut on kyllä takuuhyvä asu :)

  Olen ollut kiinnostunut seinäkiipeilystä tooosiii pitkään, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi kokeilla! -Josko Ruoholahden seinä toteutuu, olisi yksi (teko-)syy vähemmän olla menemättä, kun matka lyhenisi!

  VastaaPoista
 6. Kas, uusia kasvoja täällä, Kiva!
  Kannattaa Lilou kyllä käydä testaamassa, se on aika miellyttävä tapa siirtää omaa mukavuusrajaansa -jopa monta metriä kerralla ;D. Ekalla kerralla meni tosin käsillä kiskomiseksi niin, että voimat meinas loppua ihan alkumetreille. Nyt muutaman kerran jälkeen osasin suhtautua aika huoelttomasti jopa siihen, että ne käsiotteet on (yäk) likaisia ja magnesiumissa. (Kantsii ottaa siis käsirasva mukaan että saa kädet rasvattua heti kiipeilyn jälkeen!)

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...