torstaina, tammikuuta 7

Päivämeikki - Daytime makeup


Kurkistus päivämeikkipussiin:
pohjameikki Everyday Minerals -mineraalimeikki, jonka levitän pienellä saman firman kabukilla ja täsmäsiveltimellä, luomien pohjustus Guerlainin vanhalla pohjustajalla, jota ei toivottavasti ole uudistettu pilalle. Mulla on jemmassa vielä yksi purkki tätä, eli liki vuoden tarpeiksi, joten vielä ei tarvitse purskahtaa itkuun.

Puuteria en luomiin laita, mutta hyvin usein Rubinsteinin violettia, joka korostaa mun silmien vihreetä väriä ja sen voi levittää koko luomelle. Hifistelypäivänä lisään vielä ruskean Chanelin sisäkajalin. Nyt on poskipunista käytössä EM:n lähettämät näytteet, kauniita neutraaleja persikoita ovat nämä Tea Time ja All Smiles. Mitäs vielä... kulmiin Cliniquen kynää (lienee menossa noin kymmenes samanlainen) ja ripsille saman firman ruskeeta Lash Power Mascaraa.


Näitä mun juonteita ei saa oikeesti piiloon enää kuin kesäaurinko ja kirurgi tai pullisteluruiskuttelija, joten valokynät ja sensellaiset ole heivannut jo ajat sitten. Niistä on niin paljon vaivaa...
- - - - - - - - - - -
Makeup in brief: Guerlain lid base (this is the old version and I'm afraid they've renew-and-ruined it since, but I have a year's stash so I don't have to cry about it just yet), Everyday Minerals Base, my favourite eyeshadow Helena Rubinstein's lilac, cheek color EM peachy samples, brow pencil and mascara Clinique. I'd need botox or something for the rest of my flaws so I don't bother using illuminators anymore.

Törmäsin yhteen arvontaan, käykää katsomassa jos tykkäätte suklaasta! Ja ROSE, tämä on viimeinen kutsuhuuto jolla voit lunastaa palkintosi. Huomenna käytän sen itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...