maanantaina, tammikuuta 18

Kone Helsinki

Kuka muistaa vielä Kalle Kuuselan Kone Helsinki -farkut? Nyt niitä saa näköjään myös Anttilasta. Mä jotenkin tykkään tosta taskuratkaisusta, mutta väri vois olla noissa kivampikin.
Kalle Kuusela's Kone Helsinki jeans now available also in Anttila. I like those pockets but the colour not quite.
4 kommenttia:

 1. No ihan todellakin on kivat taskuratkaisut! Ja väristäkin olen samaa mieltä. On toi aika ok, mut ehkä vähän liian perus. Jotain kulutusta tai särmää kaipais. Taskut tosin saattaisivat kompensoida värin puutteet...

  VastaaPoista
 2. Väri vois parantua sillä, että värjäis koneessa jotain mustaksi ja sen jälkeen pesis siellä noi... On noissa mun makuun myös turhan korkea vyötärökin. En kylläkään sovittanut jalkaani, että nehän vois yllättää ihan positiivisesti. Hintaa niillä oli kuiten kahdeksan kymppiä, joten...

  VastaaPoista
 3. Minä täällä Ruotsinmaalla en edes tiennyt että sellaisia Kone Helsinki farkkuja on elemassakaan, mutta tosi kivat.Taidan käyda niitä katsomassa ensi kerralla kun olen Helsingissä.

  VastaaPoista
 4. Toi Kone oli muutama vuos sitten sellainen kundien kulttimerkki. Ainakin sillon ne farkut myös tehtiin Suomessa, mä en katsonut noista Anttilan malleista valmistuslappuja, mutta veikkaan, että ovat tuontikamaa.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...