torstaina, tammikuuta 21

Torstai - Thursday - Jueves

Lindexiltä löytyi kuudella eurolla laukku, jossa oli pitkä ja lyhyt ketju sekä pari papukaijalukkoa, siis varusteita, joita ei tuohon hintaan edes saa. Lisäsin siis tuohon pussukkaan vielä kiinnitysrenkaan sisäpuolelle ja nyt siellä on lopulta myös muutama veritahra sormeen uponneen silmäneulan jäljiltä. Myös paljettihame on Lindexiltä ja sopii mun mielestä kotona hengailuun kuin nakutettu. Salille lähtöä harkitsen, mutta jalat on niin juntturassa että täytynee ainakin valita viiden joogatunti. Sininen luomiväri kelvannee sielläkin.
Päivän toinen projekti on ollut yksi raastimen uhriksi joutunut takki, joka jäi nyt odottelemaan Etsystä uusia nappejaan. Siihen siis palaamme myöhemmin.
I found a bag from Lindex. It was attached with these chains and cost 6 euros, which is less than the value of the chains. I don't like the bag that much but my project from yesterday went to a further development. And the lining now accomodates a few drops of my blood as well. The sequin skirt is from the same store and I think it's perfect for just hanging out at home. And so is my blue eye shadow. Or maybe I'll go to the yoga class later tonite.
My second project today was a jacket which ended up being victimised by my jeans grater. It's set to wait for some new buttons from Etsy, so I'll get back to it later.4 kommenttia:

 1. Loisto asu! Noin just valkoisen kauluspaidan kanssa! Upeaa kerrassaan.

  VastaaPoista
 2. Totta puhuen tuo vyö kiipesi noin ylös lähinnä siksi, että siinä on liian vähän reikiä. Pahuksen nahkapaska kun oli niin nimensä mukainen enkä ole vielä saanut aikaiseksi hankkia uuttakaan.

  VastaaPoista
 3. Komppaan Nooruskaa, paljetit ja kauluspaidat vaan sopivat hyvin yhteen, ja ovat mitä mainioimmat kotosalla hengailuun :)!

  VastaaPoista
 4. Eikö Salka sullakin ollut joskus tämmönen paljettiyhdistelmä...
  Hengailu muuten loppui siihen, kun pidempään istuessa noi paljetit alko kutittaa. Mä vaihdoin yhteen toiseen hameeseen, sen näette huomenna!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...