torstaina, tammikuuta 14

...ja avataan paketista... - ...and open up a package...

Se on sitten neitsyys mennyttä, nimittäin Asos-neitsyys. Eilisessä laatikossa oli -ei enempää eikä vähempää kuin kirkuvanpunaiset avokkaat (ja kyllä onkin muuten kauniit, mä en vaan enää osaa kävellä näillä, joten opetteluksi menee. Tai sitten pistän nämä jalkaani vaan sillon, kun lähden kaupungille istuskelemaan katukahvilan pöytään ja tulen taksilla kotiin...), jotka täydensivät tämän inspired by... -lookin (huomaa, kuinka näppäränä tyttönä vaihdoin aksenttivärin paikkaa!).
Jostain kumman syystä en ole oikein ikinä innostunut tasaraidasta, mutta tässä Kappahlin vitosen alepaidassa oli musta kivat vibat. Ja mullahan on siis vähän tommonen tukkakin ;D
edit: Pitäsikö tässä setissä olla vyö?
I just lost my Asos virginity with these incredible red pumps (I've forgotten how to walk with heels like this but I'm determined to learn it again. Or maybe I just wear them while I go to town to just sit down at some nice street cafe and then take a cab home...). They are just perfect to complete this inspired by... -look (note my cleaver switch of the accent colour!). 
I have never been a big fan of stripes but I got some pretty good vibrations with this 5 eur tee. And note that my hair is also a bit like that ;D
Should I be wearing a belt with these?



Eva Longoria (source)




Hubby Jeans are officially mine now, tee Kappahl, shoes Asos, bag secondhand



PS. Ette kai te kuvittele että mä oisin lähdössä ulos näissä vetimissä... Ehei, ne vaan piti päästä heti esittelemään. Nyt mä vaihdan jotain järkevää jalkaan ja lähden hoiteleen asioita.
You didn't think I'm about to go out in these did you... Oh no, I just had to present them here right away. Now I'm gonna slip into something more reasonable and go.

20 kommenttia:

 1. Wow!!!Ihanat korkkarit ja upea asu!Keväällä sitten istuskelet katukahvilassa tolla asulla,ballerinat voi olla laukussa,kaiken varalta;)

  Nuheila

  VastaaPoista
 2. On muuten ihanat kengät!!! Herkulliset!

  VastaaPoista
 3. Hyvä asu! Harmi tosiaan että vuodenaika on vähän väärä. Mutta voithan sä aina ottaa mallia brittinaisista, jotka kulkee talvellakin ilman takkia ja avonaisissa korkkareissa;)

  VastaaPoista
 4. :D Mä harjoittelen täällä himassa noiden kenkien pitämistä että olen sitten keväällä ihan pro. Meillä on onneksi myös oikea kahvikone niin pääsen paremmin tunnelmaan...

  Ne brittinaiset on Ihan Pimeitä!! Mutta toisaalta, mitä muuta voi odottaa porukalta joilla a) ei ole kunnon lämmitystä kämpissään (kai ne paremmin sitten tarkenee pihallakin) ja b) ei ole ilmeisesti koskaan kuullutkaan vedensekoittajasta jota myös vesihanaksi kutsutaan. Ehei, siellä lasketaan edelleen vaan sinnikkäästi kylmä kylmävesihanasta (altaan oikeassa reunassa) ja kuuma kuumavesihanasta (altaan vasemmassa reunassa). Ja ne ui HUHTIKUUN ALUSSA meressä?????????
  (Mun täti on asunut Etelä-Englannissa 60-luvulta saakka... )

  VastaaPoista
 5. how neat to read your comment on my blog, and see how you've styled your BF jeans, too! i think you said you ended up wearing a belt w/ the jeans...? (i have to wear a belt w/ my BFs, or they'd fall down!!)

  i've always been fond of striped tops. yours is perfect with the jeans..the shoes are a very nice touch of classic style to an otherwise casual outfit.

  VastaaPoista
 6. Hi Odyssey, I didn't wear the belt in the picture but I tested my black studded belt with this, by your inspiration. I think it adds a bit too much weight to my hips though. I probabaly have to take a few test shots w different belts and have a poll...

  VastaaPoista
 7. Vautsi mikä raitapaita :) Tulee mieleen Acnen vähän samanhenkinen tämän kevätmalliston teeppari.

  VastaaPoista
 8. Acnen paidassa taitaa olla nolla sen vitosen perässä...

  VastaaPoista
 9. Aivan IHANA asu! Istuva raitapaita ja korkeat korot luovat loistavaa kontrastia väljille poikaystäville.

  Ja tuo paitahan on siis täydellinen... mullekin samanlainen! Plus noi punaiset korot tahdon kans!

  VastaaPoista
 10. Kiitti Vimps, kipinkapin Kappahliin kattomaan jos vielä löydät paidan!

  VastaaPoista
 11. Ihailin tuota samaa Eva Longoriasta napsaistua kuvaa jostakin lehdestä tässä taannoin. Mietin, että samalla idealla toteutettu asu olisi aika style ehkä minunkin päälläni. Ja avot, sinun asusi on ainakin todella onnistunut! Olisipa jo korkkarikelit!

  VastaaPoista
 12. Kiitos KatriK, korkkarikelien kaipuu pahenee suhteessa sitä mukaa kun mediat työntää kevätkesämallistojaan nähtäville... ja kun katsoo pihalle niin siellä on edelleen vaan maailman kaunein postikorttimaisema. Pitäsiköhän yrittää olla tyytyväinen asioiden tilaan... (joo pitäis...)

  VastaaPoista
 13. Hyvin tehty asu, muistuttaa kyllä paljon esikuvaansa. :-)

  VastaaPoista
 14. Miten kiva asu! Hih, juuri kirjoitin itse eilen vähän samalla kaavalla, kun menetin viimein Net-a-porter-neitsyyteni. Että kokeneita naisia ollaan sitten ny molemmat ;)

  VastaaPoista
 15. Kits B ja L, tämä oli aika helppo kopioida ;D
  Mä just tajusin, ettei mulla ole koskaan tainnut olla tommosia perusavokkaita. Tai sitten ei ainakaan 15 vuoteen. Aina on pitänyt olla jotain platoa tai nauhoja tai jotain.

  VastaaPoista
 16. No hupsista, se Acnen paitahan maksaa KAHDEKSAN kymppiä???? Ja puolet polyesteria... Siisä HÄ?

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...