perjantaina, tammikuuta 8

Huppari - Hoodie

Ettei tämä homma menisi kokonaan mustavalkoiseksi kaivoin asun mausteeksi tällaisen 90-l alkupuolen kietaisuhupparin, joka sekin on säilynyt systerin ansiosta. Merkkilappu siitä on kadonnut, mutta sen tiedän, että ostopaikka oli Turun Pukeva siinä Hansa-korttelissa. Neuletakki puolestaan on eilinen ostos Stokkan alesta, Vero Modan Organic Cotton, jossa on vielä 15% villaakin. Tämän takin kohdalla ostopäätöksen tekemiseen taisi mennä 4 sekuntia. On siellä alla yksi uusi paitakin, mutta sitä ei juuri näy. Se on niitä  rönttäisen näköisiä HM:n valkoisia nappilistapaitoja joissa on rullautuvat hihansuut. Ostin niin ison, että kelpaa kesällä mekkonakin. Voi kun se kesä nyt vaan tulisi. Pitäisi ryhtyä miettimään lomareissukohdetta ja tänä vuonna se on varmaan Euroopassa taas. Mutta siellä pitää voida käyttää sandaaleita ilman sukkia, täytyy olla näkemistä tai tekemistä koska puoliso pitkästyy päivässä ja Saksa, Ranska, Espanja sekä Rooma (no hei, ennen se oli valtio!) on suljettu pois (muutenhan me mentäis varmaan Berliiniin).
Ehdota mulle joku hyvä, jooko!
To avoid all black-and-white I seasoned this outfit with a wrap hoodie from the early 90's, one more piece my sister fortunately kept. I can't remember the label anymore but I do remember where it was bought. This cardigan on the other hand I found at the sales yesterday, it's organic cotton and wool and it took me about 4 seconds to decide that I want to buy it. Underneath there's another new item, but you'll be seeing it better sometime later. It's one of those grunge looking tees from HM and I selected one large enough to use as a dress in the summer. Oh how I wish it was summer already. I gotta start thinking where to travel this summer. Probably somewhere in Europe this year. Somewhere you don't need socks, with plenty to do or see because otherwise my Hub gets bored in a day and not Germany, France, Spain or Rome (it used to be a state you know!). Any suggestions?
11 kommenttia:

 1. komea on huppari! Minä ehdottaisin Belgiaa, hollanninkieliselle puolelle olin menossa vaihtoon, mutta suunnitelmat kariutuivat :( mutta ehkä vielä joskus! ♥
  Hollanti olisi myös hyvä kohde tai Luxenburg, Unkari (jossa on ihan mieletön kevät!) tai vaikkapa Islanti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hilda!
  Pari vuotta sitten poikettiinkin Brysselissä pikipäin ja Ghentissä vietettiin oikein pari yötä. Valtavan upea paikka!

  VastaaPoista
 3. Oih, mä olisin heti ehdottanu Roomaa, jos se ei olis ollu kiellettyjen listalla.. Sinne on pakko päästä uudelleen. :)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen huppari!Olisin ehdottanut Barcelonaa,Madridia tai Sevillaa mutta jos olette jo nähneet niin Praha tai Budabest:)

  Nuheila

  VastaaPoista
 5. Juu Micci, kyllä mäkin Roomasta tykkäsin, vaikka sikamaiset hinnathan siellä on (jos nyt vertaa moneen muuhun paikkaan) ja meillä oli myös historian pienin hotellihuone. Pienempi kuin meidän makkari, joka sekin on tosi pieni...

  Nuheila, Prahassa ollaan molemmat käyty, tosin eri aikaan ja to-del-la kauan aikaa sitten. Periaatteessa se vois olla yksi vaihtoehto, mutta toisaalta ois taas kiva pistäytyä johonkin ihan uuteen paikkaan. Budapestissäkin mä olen ollut ja sieltä on niin karmeita muistoja, etten ehkä halua sinne toista kertaa...
  Me ei kyllä olla käyty Espanjassa sisämaassa, mutta taas toisaalta, siellä on kesällä helvetillisen kuuma... Barcelonaa mä rakastan lähes yhtä paljon kuin New Yorkia (voiko niitä verrata?) mutta siellä on tullut hengattua jo niin monta kertaa, että... (ks. edellä)

  VastaaPoista
 6. Tuo kietaisuhuppari on ihan käsittämättömän ruma. o_O
  Aika ei ole tosiaan kohdellut sitä hellästi. Aikansa tuote, joka mielestäni olisikin saanyt jäädä viime vuosikymmenelle. Tällaiset vaatteet osoittavat taas, että kannattaisi santsata kestävään ja ajattomaan, ettei näytä riemuidiootilta, jos vetää päällensä jotain yli 10 vuotta vanhaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi neiti E. Kauneus on katsojan silmässä.

  VastaaPoista
 8. huppari on kotimainen CHC, jota ei tietenkään enää ole. Helena oli siellä töissä ja mulla oli vielä yksi niiden henkari josta tarkistin nimen kun en olisi muistanut.

  VastaaPoista
 9. No niinpä olikin CHC. Kiitti Sys!

  VastaaPoista
 10. Kiitos mielenkiintoinen blogi

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...