tiistaina, tammikuuta 26

Palkintoja - Awards - Los premios


Mitä ilmeisimmin näitä palkintolätkiä voi synnyttää kuka tahansa, joten minäpä alan tästä päivästä eteenpäin jakaa Suvi Award -tunnustuksia. Nimensä se on saanut jumppaohjaajaltani, joka on päälle viiskymppinen Suvi, jolla on kunto kuin Madonnalla konsanaan, tai luultavasti vähän parempikin. "Jaksaajaksaa"-tyyppiset lausahdukset kuulostavat hyvin erilaiselta hänen suustaan kuin vaikkapa juuri parinkympin ylittäneen tyttösen huutelemana ("joojoo, kyllä mäkin tuossa iässä jaksoin vaikka mitä, mutta odotas vaan kun tuut tähän ikään..."). Suvi saa mut väkisinkin ylittämään itseni joka kerta, enkä voi kuvitella fantastisempaa esimerkkiä liikunnan positiivisesta voimasta. Niin ja Suvihan tarkoittaa myös kesää ja aurinkoa!
Minä aion jakaa tätä tunnustusta siis bloggareille, joilta olen saanut positiivista energiaa ja inspiraatiota ja ensimmäinen Suvi Award meneekin upeaakin upeammalle Nuheilalle, joka esimerkillään inspiroi mua perustamaan koko tämän palkinnon.
I suppose anyone can be a founder of an award, so I'm going to start one. It's named after my gym instructor Suvi, who's 50+ with a condition like Madonna's. Or better. She's a perfect example and inspiration and makes me exceed my limits every single time. "You can do one more" sounds very different from her mouth than from a 20 something ("yeahyeah at that age one can do one more no problem but just wait till you get to my age..."). Suvi is also a Finnish word for summer.
I'm going to hand this award to bloggers who have given me positive energy and inspiration and my first  choise is fabulous
Nuheila, who made me even think about this in the first place.
Cualquiera se puede establecer el premio por blogger y desde hoy yo entrego Suvi Award por bloggers que me dar su energía y inspiration. La primera recipienta esta la guapissima Nuheila que me inspiraba en establecer este premio.
(Por el premio escogí el nombre de mi instructor de ejercicios fisicos que tiene 50 años y su condiciones son mejor que Madonnas. ¡Yo no conozco mejor ejemplo! La me inspira a superarme cada vez. La palbra Suvi significa el verano tambien.)   

2 kommenttia:

 1. Wow,olen kyllä ihan hämmentynyt-taas se ujo suomalainen yrittää tulla esiin;)LOL
  Oikeasti olen iloinen jos esimerkkini(liikunta ja elämäntapa)kannustaa muita naisia heidän elämässään.Tai ehkä enemmänkin kuin iloinen-missioni on että kaikki ihmiset voivat elää onnellisina kehossaan,syömällä ja liikkumalla oikein.Positiivinen asenne elämään ja aurinkoinen hymy auttaa eteenpäin.Kiitos todella paljon ja aurinkoiset terveiset(vaikka sataakin vettä)sinulle ja lukijoillesi!!!

  Bisous Nuheila

  Ps.Ihan hirveesti tseppiä treeneihin!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nuheila, mulle itselleni liikkuminen on vähän kuten hammaspesu, ei sitä oikein harrastukseksi voi kutsua, enemmänkin osaksi päivää. Mutta molemmat noista edellä mainituista on yleisesti ottaen mun terveydelle yhtä tärkeitä :D
  Loistavaa loppuviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...