sunnuntaina, tammikuuta 3

Uusi header työn alla - Working on a new header

Ensimmäinen yritykseni (alla) ei kelvannut ollenkaan puolisolle. Siispä nyt saatte jonkin aikaa ihailla tämän aamuista maisemaa. Kertokaahan muitakin mielipiteitä!
Hubby Hated my new layout (below), so for now here's the scenery from this morning. I'd like to hear a second opinion though, yours!


4 kommenttia:

 1. Eksyin juuri blogiisi ja mun mielestä tuo eka yritys header oli just hyvä :-) Sulla on mielenkiintoinen blogi joten sait juuri yhden lukijan lisää!Samaa hyvää vuosikertaakin vielä ollaan :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aha ja Tervetuloa! Puoliskon mielestä siinä on liikaa tavaraa ja sekamelskakin se kuulemma on, vähän kuten mun pää useimmiten ;D

  Melina, eilen just kateltiin, että täällä puunlatvojen tasalla aurinko itse asiassa paistaa (näkyy) parikin tuntia pidempään kun tuolla maan tasalla. Täytyy sanoa, että näkymät on kyllä parasta tässä meidän kodissa.

  VastaaPoista
 3. Mun mielesta toi uus banneri on hyvä. Sanoit, että tykkäät hirveesti barcelonasta, kerro jotain menovinkkejä tai käytännonvinkkejä mulle, jos tulee mieleen.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...