lauantaina, tammikuuta 16

Lauantai - Saturday

Terkkuja Anttilan sovituskopista ja Valtterin kirppikseltä. Tein kauppoja NinaV:n, Herttaisen ja Wikkken (ja sitä neljättä en kyllä taida "tuntea"? edit: korjaan, kyllähän mä luen Ilonankin blogia!) kanssa ja tapasin myös Aurin, joka oli liikkeellä shoppailumielellä. Auri, kysyinköhän mä edes, että löytyikö mitään?
Ninan kasasta osui käteen paita, joka ei ollut kuulemma kelvannut kenellekään kun se oli niin halpa. Wikkkekin myi mulle paidan ja Herttainen farkkuraastimen (mulla on jo juusto- ja porkkanaraastin) ja jostain sieltä syvemmältä hallista shoppasin vielä yhet Vilan farkut raastettaviksi. (Joo, kuvia tulee kyllä, muttei tänään. Me lähetään 2v-synttäribileisiin ja viedään lahjaksi kirjainkuvioisia seinätarroja).


Ja sitten päivän suru-uutinen: mun rakkaista YO-buutseista alkoi pohja irvistellä. Se tais kypsähtää kosteudesta tms. Mä aion liimata sen ja käyttää niitä edelleen, mutta varovasti. Jouduin siis nilkuttamaan lähimpään kenkäkauppaan (Aleksi 13) hakemaan jalkaani jotain, siis ihanmitävaan. Löysin päivän asuun sopivat Tamariksen nilkkurit, saa nyt nähdä josko keksin niille enemmänkin käyttöä. Tai siis miksen keksis. Pakkohan mun on kun ette te niitä tästä kuvasta ainakaan näe.
Greetings from the fitting room and flea market. I met some other bloggers there and did some pretty nice deals with them. Pictures are on their way, but not today. We've got the birthday party to goto.
Today's bad news was that my beloved
boots resigned their contract with me. I'm gonna try to fix them and then wear them again. Wish me luck with that. So I had to go to the closest shoe shop and buy a whatever pair. I foud a pair that matched my today's outfit pretty well, I just have to figure out what else I can combine them with. 

Sweater Filippa K, leggings Zara, blazer Turo, scarf Citymarket, shoes Tamaris

9 kommenttia:

 1. Enpä nyt muista tähän hätään tuliko puheeksi, mutta ostin mustan jakun ja Wikelta valkoisen kauluspaidan. Ihan hyviä löytöjä sullakin. Hyvä muuten että keksitte lahjan!

  VastaaPoista
 2. Mä ostin Wikeltä mukavan mekon ja Herttaiselta mageta korvikset ja vähän tiukan hameen! Kaikki on siis olleet siellä ;-).

  Musta kengät näyttää kivoilta, säärystimien kanssa taipuvat tällekin vuoden ajalle!

  VastaaPoista
 3. silmät osu heti tuohon mustaan kivaan käsilaukkuun :) onko se mistä? secondhand?

  VastaaPoista
 4. Auri, nythän mä muistan että sä sanoit että "tulipa virallisia ostoksia" (tjsp...)

  Joo, kengät on itse asiassa ihan kivat, mitä nyt vähän puristaa oikeeta pikkuvarvasta (kuten lähes kaikki kengät mulla). Väritys niissä on vaan vähän tommonen rajoittava, pitää improvisoida jotain niiden kanssa.

  Laukku on niitä mun viikon takaisia kirppislöytöjä ja olen aivan rakastunut siihen. Se on niin tilava ja näppärä kun hihnaakin voi säätää.

  cocorosa, thank you so much. I just hate taking these mirror photos but U couldn't tell :D

  VastaaPoista
 5. Olitko Nooruska siellä jo aamusta kun ei törmätty?

  VastaaPoista
 6. Auri, mä muuten sain kummipojan isältä myös sen tarvittavan laudanpätkän!

  VastaaPoista
 7. Jep kymmenen aikaan. Aikanen lintu etc. ;-).

  VastaaPoista
 8. Hyvä kun löyty laudanpätkäkin! Nyt vain raastin soimaan!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...