tiistaina, tammikuuta 19

DIY farkkujen lyhennys - shortening jeansTakki sai taas vähän lisää väriä ja kirppisfarkuista lyheni lahkeet.

My cardi is a bit darker again and I ended up shortening these flea market jeans. DIY translation by request.

Cap&tee HM, vest Kappahl Kids from the early 90's, cardi handmade, belt Diesel, jeans Vila, boots Bronx, rose Pala Taivasta

Kaikki kuvat suurenee klikkaamalla!
1) Ota kirppikseltä hankitut Vila-farkut ja raasta niiden etuosaan  haluamasi määrä kulutusjälkiä.2) Mittaa sopiva pituus ja leikkaa lahkeet poikki jättäen 1-2 cm saumanvaroja. Tässä tapauksessa jouduin lyhentämään tota pätkää ja siksi sivusaumakin on avattu. Jos lahkeen ja katkokohdan leveys on sama niin sitten ei tarvitsis.


3) Kiinnitä jatkopätkä neuloilla.


4) Ompele ihan tosta tikkauksen vierestä saumanvaran puolelta.


5) Leikkaa ylimääräinen pois.


6) Ompele siksakki tai saumuritikki saumanvaran reunaan.


7) Käännä ja prässää.

PS. No Fashion Victims juhlii tämän viikon ja arpoo tänään Vilan lahjakorttia.

8 kommenttia:

 1. Farkkujen tuunaus on ihan parasta puuhaa!Kivathan noista tuli:)  Nuheila

  VastaaPoista
 2. Mä luulen että nämä menee ainakin raastimen alle vielä uudestaan. Mulla ei itse asiassa ollutkaan yksiäkään perusfarkkuja enää kun heitin syksyllä kaikki pois. Ei musta sopineet oikein mulle, tää taskumalli vetää katsetta vähän väärään kohtaan. Saa nähdä jos opin pitämään kuitenkin...

  VastaaPoista
 3. Juuri tuollainen lyhennys farkuille pitää tehdä! Jos vaan leikkaa ja taittaa, on se farkun raiskaus sanon minä.
  Mä en kyllä ikinä raaski leikata ylijäämiä pois vaan ompelen ne käsin sivusaumoihin kiinni. Kun koskaan ei tiedä jos pitkää lahjetta taas tarvii johonkin.. :). Mua nimittäin ärsyttää järjettömästi jos löytää kirpulta ihanat farkut, tsekkaa koon ja toteaa sen omakseen (pituus 34) ja sitten vilkasee lahkeita ja huomaa että niitä on lyhennetty saksien kera - OUNOU!

  VastaaPoista
 4. Aivan hirveä renttu-look, jossa ei ole mietitty vaatteiden sopivuutta toisiin ollenkaan. Tämä ja monet muut asukuvat blogissa kirkuvat tosiasiaa, että vaatteita ei voi vaan repiä päälle, jos visio puuttuu.
  Jännä, että tällä tasolla oleva pukeutuja kokee saavansa arvostella muiden pukeutumista.

  VastaaPoista
 5. Romulus, mä suhtaudun vaatteisiini niin itsekkäästi, etten kirppisasiakkaita juuri mieti :D Tosin just näissä farkuissa ei lyhennys ois ees onnistunut katkomatta.

  Kiitos kommentistasi Constance, sinun visiosi ja minun sattuvat olemaan erilaiset, eipä siinä sen kummempaa. Muistaakseni en taida juuri käydä kirjoittelemassa arvostelevia kommentteja ilkeään sävyyn toisten pukeutumisesta, mutta jos viittaat kommenttiini siitä, että mielestäni trikoo ja samppanja eivät kuulu samoihin bileisiin, niin kyllä, se on mun mielipiteeni, ei kenellekään henkilökohtaisena loukkauksena tarkoitettu arvostelu.

  VastaaPoista
 6. ^^jaa, tarkemmin ajateltuna tuo vyö ja koru on kyllä huono yhdistelmä.

  VastaaPoista
 7. Olen tässä ihmetellyt, että millä värjäät tuota takkia? Olen aina luullut, että sellainen on mahdotonta! Minäkin haluan värjätä yhden omani...

  VastaaPoista
 8. Tuo on Nitor Allfärg jota olen käyttänyt. Stokkalta ostin ja maksaa alle 4 e paketti. Tämä viimeisin oli musta, edellinen oli grafiitti, mutta laitoin vaan yhden paketin ja takki on aika painava =lopputulos on vaaleampi.
  MUTTAHUOM! mä koepesin eka mallitilkun, että näin miten lanka reagoi tohon 80-asteiseen veteen. Ja kun huomasin, ettei se ainakaan pilalle mene, niin sitten nakkasin koneeseen. Käsin en jaksais alkaa säätämään.

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...