sunnuntaina, tammikuuta 17

Lisää mohairia - More mohair

Valkoinen mekkonen ehti viikonpäivät odotella hihoja. Päädyin toteuttamaan ne virkkaamalla. Kellarista löytyi vaikka mitä kivaa kun jäin sinne taas kaivelemaan vaikka mun piti vaan viedä joulukoristelaatikko pois. Mutta nyt vois lähtee puntille ja illalla vaikka lakata kynsiä, ne näyttää ihan siltä, että kaipaisivat jotain piristystä.
Hei, ettehän ole unohtaneet, että arvonta on käynnissä vielä viikon verran! Teillä kaikilla lukijoilla on siis hyvää aikaa keräillä tuonne listalle niitä linkkimainintoja ja samalla kerryttää arpalippusaldoanne.
White dress waited for about a week to get herself sleeves. I also found a lot of fun stuff in the cellar and brought it upstairs when I was just supposed to put the Christmas decorations away. But right now I'll be off to the gym and maybe later I'll put on some nail polish, it seems I could use it.
You haven't forgotten my lottery, have you! You still have about a week to collect more entries by activating your readers and friends.


Dress handmade, tee Only, jeggings Silky, boots HoyVoy, beret Kappahl

9 kommenttia:

 1. Ihana mekko, tahtoo kans ihanan villamekon! Mutta voih, missä lymyää mun kutomistaidot, nyyh :(

  VastaaPoista
 2. Voi usko mua kun sanon, että tämä ei ole mikään erityinen taidon- saati voimainnäyte! Tässä on yksi kerros sentillä ja älyttömän vähän silmukoita paidaksi. Ja niistäkin vain muutama hassu on nurjia ;P

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno mekko, tee mulle kans;)

  VastaaPoista
 4. :D mitä mahtaisit olla valmis maksamaan jos vaikka tekisinkin?

  VastaaPoista
 5. Huh, en kyllä yhtään uskalla arvioida mitä tollasesta vois pyytää?

  VastaaPoista
 6. Totta puhuakseni olen vähän miettinyt, että josko tuollaiset mekot kävisivät kaupaksi jossain, esim. Etsyssa. Sen hinnoittelu vaan ei tietenkään ole kovin helppoa :D

  VastaaPoista
 7. Takuulla menis kaupaks. Ite tehdyt tietty maksaa aina enemmän kuin jotkut HM:n vastaavat:P Sen itsetehdyn työn ja materiaalien lisäks hintaa varmaan nostaa jos on nimeä... Mä olin mallina just I KNOW WHY NO:lle ja sen neulemekot maksaa jotain pari sataa kpl...

  VastaaPoista
 8. Ei noin paksuilla säärillä voi pitää noin lyhyttä mekkoa. Tai voihan sitä periaatteessa pitää päällään mitä vaan, mutta ei se hyvältä näytä.

  VastaaPoista
 9. Niin Jerkku ja aattele, ne sääret on kierotkin vielä!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...