torstaina, tammikuuta 7

Tekstuureita - textures

Päivän värikoodi musta. Onnistuin tekemään mohairmekkoni ylipitkistä hihoista ylipitkät, mutta en anna sen haitata. Harmi, ettei hovikuvaajani ole kotona, sillä tämä olisi vaatinut lumikinokset taakseen. Ehkä menen ja soitan naapurin eläkeläispariskunnan ovikelloa...
Eikun nyt pitää juosta!
(edit: nythän mä hokasin, että tuo kirppislaukkuhan on mun ainoa varsinainen musta käsilaukku. Hyvä että tuli vastaan!)
Color code black. I managed to knit too long sleeves on my mohair dress but who cares. I would have preferred these pictures taken outside towards the snow but my photographer is out making money. Perhaps I should ask a retired neighbour... Oh no, I gotta run!
(edit: I just realized that this flea market bag is the only black handbag I have. Now I'm even more glad I found it!)


hat Kappahl, coat Lindex, leggings Madonna, boots Martens, gloves pure <3, all knits handmade, bag secondhand
10 kommenttia:

 1. I like it! Ja noi maiharit on täydelliset kun vähän enemmän vartta.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Nooruska!
  Olin muuten väärässä siinä, ettei ylipitkät ylipitkät haittaa -toinen hiha jäi kiinni turvavyön lukkoon ja se piti repiä irti. Onneksi mä olin jo tehnyt tästä muutenkin rähjäisen ja reikäisen näkösen ;D

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näytät! Ja mä haaveilen niin mohairmekosta, sekä säärystimistä, säärystimiin mulla ehkä saattaisi riittääkin kärsivällisyys...:)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Salka!
  Tuo mohairlanka on kyllä älyttömän nopeeta neulottavaa ja vielä jos tekee tämmöstä harvaa ysin puikoilla niin vieläkin nopeempaa. Mulle se tuskallisin osuus on aina se kokoominen -käsin ompelu on aina jotenkin yhtä houkutteleva ajatus kun vaikkapa hammaslääkäriin meno...

  VastaaPoista
 5. Upea upea mohairmekko! Ylipitkät hihat ovat mun mielestä vähän rick owensmaiset :) Mä kävin vasta kattomassa Helsinki10:ssä I Know Why No:n neulemekkoja ja tekisi niin mieli värkkäillä itselle joku reikäneulosmekko/tunika, oisko sulla antaa vinkkejä miten sellaisen helpoiten saa aikaan ja mistä langasta?

  VastaaPoista
 6. Woaah! Mohairmekkosi on aivan mielettömän upea! Jaksaisikohan sitä itsekin noin suurta työtä... mutta taidan toistaiseksi pitäytyä neulotuissa kaula-asioissa ja päähineissä; ne saan suuremmalla varmuudella valmiiksi asti!

  Mutta ihana tuo neulekolttusi todella on. Oih..

  VastaaPoista
 7. Moikkamoi, mukava saada uusiakin vierailijoita!
  Tässä mekossa käytin lankana Novita Rose Mohairia, sitä meni hiukan yli 5 kerää, eli noin 250 g. Silmukoita oli aluksi muistaakseni 125 hihoissa 40 ja pyöröpuikko 9. Kannattaa ehdottomasti tehdä mallitilkku, höyryttää se ja laskea siitä silmukat (minähän en tehnyt, ja siksi tästä tuli vähän turhankin suuri)!
  Ja tämä siis etenee aivan salamavauhtia, joten sopii neulottavaksi vaikkei kauheen kärsivällinen oiskaan!

  PS. Mä neuloin tuohon noita reikiä niin, että jollakin kerroksella lisäsin silmukoiden väliin yhden uuden ja muutamaa kerrosta myöhemmin päästin sen purkautumaan.

  VastaaPoista
 8. Bongasin wiken boxista että oot karppi :) mee too!! Tai no, vaihtelevalla menestyksellä välillä, mut noin yleisesti ottaen jos haluan että olo on loistava ja energinen niin karppiruokavalio on yksinkertaisesti paras. Tälläinen ilmoitusluontoinen asia haha :D

  (kateus neulomistaidoistasi....)

  VastaaPoista
 9. Hieno mekko ja Dr Martensit ovat upeat.

  VastaaPoista
 10. Moikka Nelliina! Juu, karppauksesta ei mun kohdalla ole enää paluuta mihinkään, oon aivan menetetty tapaus niin sanotusti Sen verran monta sellaista terveysongelmaa, joita en ennen pitänyt edes ongelmina on sen myötä poistunut. Puhumattakaan siitä kuinka paljon parempaa ruokaa saa syödä!

  Kiitos Marikka!

  VastaaPoista

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...